Ring vår VVS-jour!
0415-124 22
Vi på Värmegården är ledande inom värme, ventilation och sanitet.
värmepumpar i Eslöv

Värmepumpar Eslöv

Att installera en värmepump är inte bara bra för miljön; du sparar även pengar eftersom dina energikostnader minskar. Eftersom dina energikostnader minskar får du mer pengar över att lägga på saker som du tycker är roligt.

Då värmepumpen hämtar värme från sjövatten, luft eller berggrunden får du på ett naturligt sätt tillgång till energi och minskar dessutom belastningen på miljön. När det gäller värmepumpar i Eslöv är det vi ett starkt alternativ som gör ett effektivt jobb med minsta möjliga miljöpåverkan.

Kontakta oss

Att välja energi från värmepump är:

  • Miljövänligt
  • Ekonomiskt
  • Effektivt
Begär offert
Att välja rätt värmepump

Du kommer att behöva ta flera olika beslut när du skall välja din värmepump. Första valet för dig kommer bli att välja mellan en bergvärmepump och en luftvärmepump. Om du väljer bergvärmepump kommer du behöva bestämma vart du vill ta energin från. Väljer du luftvärmepump behöver du besluta om det skall tillföras varmluft eller om du ska värma upp det vattenburna systemet.

Bra för miljön

Genom att installera en värmepump sparar du inte bara pengar utan värnar samtidigt om miljön. Installationen av pumpen är en investering för framtiden eftersom du använder dig av en den lagrade solenergin, och en värmepump är i allra högsta grad bra för miljön. Vi jobbar tillsammans med våra leverantörer för att alla våra värmepumpar ska vara miljöklassade. Tillsammans kan vi minska koldioxidutsläppen för både hushåll och företag. 

Olika värmepumpar för olika behov

Om du är osäker på vilken typ av pump som passar ditt projekt är du alltid välkommen att ställa frågor till oss. Vi hjälper dig mer än gärna med allt du behöver inom värmepumpar i Eslöv. Vi ser det som en självklarhet att hjälpa våra kunder eftersom vi vet hur rörigt det kan bli med alla olika certifikat och modeller.